Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over één van onze producten, wil je meer uitleg over een goed bed, welke is nu de beste matras, ... : mail naar info@slaapstudiovic.be of bel Vic: 0475/60 88 18.

Heb je een praktische vraag i.v.m. een bestelling, levering, ... : mail naar info@slaapstudiovic. of bel Veronique: 0475/265 744.

Hij zal je geheel vrijblijvend meer informatie geven.

 

De verzending van gewone pakketten (<30kg) gebeurt via BPost (MyParcel). Het pakket wordt normaal bezorgd binnen de 24u na vertrek bij ons. Je kunt het pakket bij jou thuis laten leveren, of je kunt het afhalen in een door u gekozen afhaalpunt van Bpost (1250 postpunten en postkantoren in Belgiïe).

Bij het aanmaken van een zending, wordt er een automatische track & trace mail naar jou gestuurd met daarin informatie over de status van de zending. 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je kan gratis komen afhalen in ons magazijn te Oedelem: indien je deze keuze aanvinkt, dan nemen wij contact met jou op om een datum en uur af te spreken. Afhalen kan zowel overdag als 's avonds, in de week en in het weekend.
  • Lattenbodems, matrassen en meubilair kunnen aan huis geleverd worden, levering wordt normaal verzorgd door transport Dockx, ofwel door onszelf. Als je deze keuze aanvinkt, dan zal je gecontacteerd worden door de transporteur om een datum en uur af te spreken. Je kan kiezen uit levering aan de deur (95€), op elk adres in België, of levering met plaatsing in de kamer (165€), op elk adres in België.
  • Om praktische en hygiënische redenen is het niet mogelijk om lattenbodems, matrassen, of meubilair terug te sturen.

Dat kan: als je bij de bestelling aanduidt dat je zelf komt afhalen, dan nemen wij contact op met jou om af te spreken wanneer je komt.

Afhaaladres : Kneukelstraat 9 - 8730 Oedelem. Vergeet dus zeker niet jouw e-mail adres of telefoonnr. te vermelden!

Ja, dat kan, gratis binnen België, tot 14 dagen na afhaling of ontvangst van je aankoop.

 Let wel: wij nemen enkel producten in perfecte staat terug! Dat betekent indien mogelijk in de originele verpakking en met alle  originele labels  er nog aan, en duidelijk ongebruikt.

Terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zullen wij zo spoedig mogelijk uitvoeren, uiterlijk binnen 7 dagen, nadat wij de producten ontvangen hebben. Retour sturen van maatwerk is niet mogelijk.Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.