Op zoek naar een nieuw bed?

Maar geen idee waar je moet op letten? Download onze gratis bed gids!Onze gratis bedgids

Ben je toe aan een nieuw bed maar heb je geen idee waar je nu eigenlijk moet op letten bij het kiezen van jouw droombed? Geen nood! Wij bundelden al onze expertise in een bed-gids. Na het lezen van de gids heb je een zicht op welke bedden er bestaan, waar je best op let en hoe je jouw slaap kan optimaliseren.

Vol onderstaande formulier in en we mailen je hem zo snel mogelijk door.

Splits e-mailadressen met een komma.

 Enkele van de tips in onze gids

Is het een goed bed?

We lichtten onder andere onderstaande tips toe waarmee jij een potentieel nieuw bed kan gaan evalueren.

Ga op het bed liggen en neem een foto!

De beste manier om de ergonomische kwaliteiten van een bed te evalueren is door er op te gaan liggen en een visuele check te doen van jouw houding in bed. We leggen je uit waar je best op let, en wat de tekenen zijn van een goed bed.

Prioriteiten, weet wat je zoekt

Het is verleidelijk om te kiezen voor een mooi bed, maar er zijn enkele zaken die je best eerst bekijkt vooraleer de look te kiezen (zoals ergonomie, slaapklimaat, functionaliteiten, etc.). We geven je een handige checklist en lichten toe wat belangrijk is en waarom

Kies de juiste matras

De keuze van de matras heeft veel implicaties. Of je goed gaat liggen, of je te warm gaat hebben in bed, of je je partner zal voelen woelen in bed en meer. Daarom bespreken we op een overzichtelijke manier de verschillende eigenschappen van de vele materialen.

Is het een betrouwbare verkoper?

Je koopt het liefst van een verkoper die zijn materie kent én die jou na de verkoop ook nog kan begeleiden.

'Wat is een goed bed?'

Na het lezen van onze gids kan jij hier een antwoord op geven, maar kan jouw verkoper dat ook? Stel hem de vraag en kijk in hoeverre hij/zij deze vraag kan beantwoorden

Reviews

Ga te luister bij de bestaande klanten van de verkoper die je op het oog hebt. Vaak zal je testimonials terugvinden op de website van de verkoper, maar hou er rekening mee dat deze zorgvuldig uitgekozen zijn. Ga daarom liever op zoek naar onafhankelijke plaatsen die reviews verzamelen.

Garanties en proefperiodes

Hou zeker ook rekening met de beschikbaarheid van proefperiodes en welke garanties je kan krijgen als klant.