Klantervaring - Filip

1 juni 2023 in
Klantervaring - Filip
Idees, Bert Peters

We doen het allemaal, we doen het veel en we doen het graag. Maar doen we het goed?

Bleek dat ik hiet in ieder geval niet zo goed deed. Ik heb het natuurlijk over slapen. Gezien ik een moeilijke slaper ben, was ik al een tijdje op zoek naar informatie over het gepaste bed. Verschillende 'speciaalzaken' heb ik bezocht, maar nergens vond ik een uitleg die mij bevredigde.

Tot ik een tip kreeg van een collega: ga eens luisteren bij Vic van Slaapstudio Vic.

Vic maakt meteen indruk door zijn hartelijke verwelkoming. Hij nam uitgebreid de tijd om vragen te stellen en te polsen naar mijn slaappatroon. Gezien zijn gedegen kennis van het menselijk lichaam als kinesitherapeut, weet hij als geen ander de impact van onze slaaphouding te koppelen aan de effecten op ons menselijk bewegingsapparaat, ondersteund door recente wetenschappelijke inzichten.

In zijn showroom staat ook een bed waar hij zijn uitleg meteen bewijst door de praktijk. Maar Vic geeft naast het advies over het bed ook advies over de juiste slaaphouding, het juiste hoofdkussen, het perfecte donsdeken en niet alleen de manier waarop het beddengoed wordt geweven maar ook hoe, waarom en hoeveel je je beddengoed best wast.

Na de verkoop volgt, de na-service. En ook hier levert Vic een topprestatie. Perfect op tijd komt hij het bed installeren, ruimt hij de boel op en past meteen het bed aan op maat van de slapers. 

Kortom, Vic Peters is een gepassioneerd ondernemer die ik aan iedereen kan aanraden die belang hecht aan een goede slaaphygiëne.

Filip Van Simaeys, Seguro Verzekeringen.

Deel deze post
Archiveren