Klantervaring - Sofie

29 mei 2023 in
Klantervaring - Sofie
Idees, Bert Peters

Sinds mijn 18 jaar heb ik chronisch rugpijn.

In mijn job als verpleegkundige is het van groot belang om mijn rugpijn zo goed mogelijk te behandelen en dat begint volgens mij met een goede slaaphygiëne.

Ongeveer 20 jaar geleden was ik uitgenodigd op een home-party voor slaapcomfort bij een collega. De deskundige uitleg van Vic Peters overtuigde mij onmiddellijk om een andere matras en lattenbodem aan te schaffen. En met succes, zo bleek!!

Van zodra ik mijn nieuwe bedje had, was slapen een zaligheid. Rugpijn was en is nog altijd aanwezig maar ik ben tenminste uitgeslapen en fit. Een goede slaaphygiëne is onmisbaar om overdag goed te kunnen functioneren.

Door mijn positieve ervaring heb ik mijn “bedgeheimen“ al aan veel mensen doorgegeven.

Op reis gaan is voor mij afzien, vooral ’s nachts omdat niet alle overnachtingsmogelijkheden belang hechten aan slaapcomfort. Terug thuiskomen en je eigen bedje mogen beslapen is een onbeschrijflijk gevoel.

Ook mijn 2 kinderen zijn verknocht aan hun “super“ bedje van Vic. De kotgenoten van mijn oudste zoon komen af en toe op zijn kamer om de zaligheid van zijn bed te mogen ervaren….

De levensduur van onze matrassen houden wij op 10 jaar. Dan is het tijd voor een nieuwe matras.

Een aanrader dus voor iedereen met of zonder rugklachten want slapen maakt een groot deel uit van je leven en als je wil fit zijn dan moet je bij Vic Peters (Slaapstudio VIC - Waveflex) zijn.

 

Samengevat :

Slaapstudio VIC / Waveflex is voor echte “Bed”weters. 

Matrassen, kussens, lattenbodems … van topkwaliteit. 

Slapen is vanaf nu een zaligheid!

 

- Sofie

Deel deze post
Archiveren